Testa premium gratis i 7 dagar

Välj mellan två medlemskap. Bas som är gratis samt Premium som finns i två alternativ.

Välj det som passar dig bäst.

Vad får du som Premium-medlem?

Bli medlem redan idag och ta del av alla online workshops, webinar, Photoshop actions och mer.

Premium videos

Med Premium videos går vi in på djupet. Du får lära dig allt du behöver veta om Photoshop, blixtfotografering, naturfoto, Lightroom mm. mm.

Online workshops

Som Premium-medle får du fri tillgång till alla online workshops. Inget behov av anmälan. Bara att titta och ta del av när det passar dig.

Lightroom presets

Györffy Foto Lightroom presets ingår för dig som Premium-medlem. Jobba snabbare både med bildbehandlingen och hanteringen av dina bilder.

Föreläsningar

Se dina favoritfotografer föreläsa. Se dem live på Youtube men även i efterhand är på gyorffyfoto.se, när du vill och hur många gånger du vill.

Källfiler till blogginlägg

För de avsnitt på bloggen där bilder redigeras får du ta del av källfilerna. De går enkelt att ladda ner från respektive blogginlägg.

Photoshop actions

Ladda ner smarta och smidiga Photoshop actions, eller makron, för att förenkla och snabba upp ditt arbetsflöde.

Lär dig något nytt

Lär dig något nytt varje dag… Börja direkt.

FAQ

Några saker du kanske undrar över…

Kan jag uppgradera från Bas till Premium?

Absolut. Är du osäker på vad du vill ha för medlemskap så börja med Bas. Du kan alltid uppgradera till Premium och därefter ta del av allt som erbjuds.

Är det bara Peter som är guide?

Nej! Peter är inte den enda som kommer att bidra med innehåll. Du kommer att få se både föreläsningar och Premium-videos från andra fotografer som då blir din guide.

Guide?

En guide är som en lärare fast mer som guide 🙂 En guide är den som står för kompetensen i varje Premium-video och lär ut om sitt ämne på sitt sätt och med sin stil.

Hur får jag ta del av online workshops?

Vill du vara med och se online workshop live så är det bara att anmäla sig. Som Premium-medlem betalar du dock inget för att vara med. Kan du inte vara med live så kan du se den i efterhand på medlemssidorna.

Vad är Premium-videos?

Premium-videos är som Youtube-klipp fast mer djupgående och omfattande. En Premium-video leds av en guide och upplägget är inte så uppstyrt som en renodlad kurs utan mer spontan och jordnära.

Hur betalar jag?

Du kan välja att betala antingen per månad eller per år. Betalar du ett år i taget blir det billigare. All betalning sker säkert och krypterat. Betala med kort eller Paypal. Enkelt och tryggt.

Bas

Gratis! Ger dig tillgång till valda premiumfilmer. Ger dig även tillgång till samtliga källfiler som används i blogginlägg på gyorffyfoto.se och på Youtube.

Perfekt för dig som vill testa och känna dig för.

Premium

Ger dig tillgång till rubbet, allt, tutti. Inget saknas.

Du får tillgång till allt du behöver för att kunna bli en mästare på bildbehandling och fotografering. Du får även tillgång till alla online workshops. Se dem live eller i efterhand - du bestämmer.

Redo att köra igång?

Hör av dig med frågor eller skapa ett konto nu direkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Om SSL-certifikat