FULLTECKNAD – INGA PLATSER KVAR

En hands-on workshop för dig som vill bli bättre på att redigera porträtt i Lightroom eller Adobe Camera Raw. Workshopen är en fördjupning av min kurs på Moderskeppet med samma namn.

En videokurs är självklart lysande bra men inget slår en riktig workshop där verktyg, tekniker, komposition och bilder kan diskuteras och testas rent praktiskt. Just den möjligheten till diskussion är otroligt utvecklande för alla som är med.

Tanken med workshopen är att gå igenom olika tekniker för hur du kan förbättra dina porträtt. Vi kommer att diskutera saker som beskärning och vitbalans men även gå in på hur du med lokala justeringar kan förbättra hy, hår samt plocka fram det viktiga i bilden och styra betraktaren rätt.

Efter kursen kommer du att vara en mästare på att redigera alla typer av porträtt. Du kommer att till fullo behärska reglage och verktyg och kunna skapa en bild som stämmer överens med den vision du hade.

Vad ingår i kursen?

Bortsett från själva kursen så ingår även

Att ta med sig

Ta med en dator med Lightroom eller Adobe Camera Raw (Photoshop) installerat. Har du inte dessa idag så kan en gratisversion laddas ner här resp. här.

I workshopen ingår övningsbilder men om du vill så ta gärna med porträttbilder. Det behöver inte vara människoporträtt. Det kan lika gärna vara porträtt på hundar, hästar eller andra varelser…

Kursinformation

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Så snart tillräckligt många deltagare är anmälda skickas faktura för kursen.

Anmälan, Perfekta porträtt 17 september 2016

3 + 8 =

Pin It on Pinterest

Share This
Om SSL-certifikat