Webinar, Arbetsflöde i Lightroom, November/December 2017

Hela serien webinar samt bonusmaterial finns nu tillgängliga i butiken!

Endast 399 kr under första veckan!

Det som gör Fuji X-T2 till en grym kamera är kombinationen av enkelhet, litenhet och bra kvalitet på bilderna. Just enkelheten och det smidiga formatet är viktigt för mig och en av anledningarna till att just den här bilden kom till.

Kameran hängde med ut på restaurang och efter maten gick vi ner till stranden. En större kamera – typ en Nikon D800 🙂 – hade blivit hemma.

 

Prenumerera på Györffy Foto's nyhetsbrev

Ta del av nyheter, erbjudanden, källfiler och mycket annat!

Det här är ingen superbild men jag gillar den. Gillar himlen, kompositionen och bergen i bakgrunden. Jag måste säga att jag är grymt imponerad av att bilden trots den långa slutartiden faktiskt är ganska skarp. Jag ska skriva ut bilden på en A2 lite senare och det ska bli intressant att se hur den ser ut då. Återkommer med det.

I dagens avsnitt redigerar jag bilden i Lightroom. I nästa avsnitt – kommer inom kort – tar jag bilden över till Photoshop för ytterligare finjustering.

Lightroomredigering, kvällsbild från Rhodos

Facebook Comments

Pin It on Pinterest

Share This
Om SSL-certifikat