Györffy Foto Premium

Äntligen är Györffy Foto premium lanserat!!

Premium-filmer, workshops, föreläsningar, presets...

Bli medlem redan idag!

Ingen enkel bild att redigera faktiskt!! Jag blir inte helt vän med den röda/gula tonen i bilden… Hade varit kul att se hur du skulle redigera den. Ladda gärna ner bilderna ovan och skapa ett eget panorama. Ladda sen upp den och lägg en länk här på bloggen.

Jag justerade min redigering efter inspelningen. Skapade en svartvit version också. Den svartvita fungerar bättre för min del. Vilken gillar du?

Bilden är 22173 x 7549 px. Om jag skriver ut den i 200 dpi blir det en utskrift som är vulgärt stor 🙂 281 x 95 cm… Fan, nästan 3 meter bred. Tungt!

Har ett annat exempel nedan. Den bilden består bara av två horisontella bilder. Den är inte liten på något sätt… 10722 x 3759 px. Med en 200 dpi utskrift blir det 136 x 48 cm. Inte dåligt det heller och båda dessa bilder kan men enkla knep bli i alla fall 50% större… Coolt.

Gillade du inlägget så ge det en tumme på Youtube och gärna en kommentar nedan.

Tack!

Fler klipp på Youtube

Här på Györffy Foto.se ser du bara en lite del av alla filmer jag har spelat in. På Youtube finns fler än 100 filmer om bildredigering och fototips. I skrivandets stund har jag nästan 1200 prenumeranter. Prenumerera även du!

Pin It on Pinterest

Share This
Om SSL-certifikat