Györffy Foto Premium

Äntligen är Györffy Foto premium lanserat!!

Premium-filmer, workshops, föreläsningar, presets...

Bli medlem redan idag!

I dagens avsnitt slår jag ihop två bilder. Jag har en schysst panoramabild som på alla sätt känns bra bortsett från att himlen är helt blå. Det gör att den saknar lite liv tycker jag. För att fixa det tog jag en himmel från en annan bild och får dessa att smälta samman i Photoshop.

Jag finjusterade färgerna en aning efter att jag avslutade inspelningen och jag tycker nu att det känns bättre.

Vad tycker du? Ser det bra ut? Testa gärna själv. Ladda ner bilderna och slå ihop dem i Photoshop. Ladda upp och dela gärna länken i kommentarsfältet på bloggen.

Gillar du avsnittet så dela det gärna och ge det en tumme upp på Youtube så hjälper du till att skapa fler inlägg i framtiden. Tack!

Fler klipp på Youtube

Här på Györffy Foto.se ser du bara en lite del av alla filmer jag har spelat in. På Youtube finns fler än 100 filmer om bildredigering och fototips. I skrivandets stund har jag nästan 1200 prenumeranter. Prenumerera även du!

Pin It on Pinterest

Share This
Om SSL-certifikat