Denna workshop genomförs i samarbete med Fotodagarna. För mer information och anmälan gå till www.fotodagarna.se.

Lightroom är utan tvekan det bästa och kanske det enda verktyg du behöver för att arbeta med dina bilder. I Lightroom finns funktioner för att kunna organisera, bildbehandla, skriva ut och t.o.m. för att skapa fotoböcker.

Jag kommer att i denna workshop gå igenom grunderna i Lightroom. Fokus på workshop’en kommer att vara modulen för att organisera sin bilder – den sk. Biblioteksmodulen – samt den modul som heter Framkalla där själva bildbehandling görs. Det blir en fullspäckad heldag med teori och mycket praktik och kreativt arbete! Du kommer också att få ta del av den underbara känslan och processen att med subtila medel lyfta en bild från att vara vardaglig till att bli “wow”.

I kursen kommer jag att gå igenom allt du behöver veta för att själv komma igång med Lightroom. Vi kommer att importera bilder, organisera samt självklart jobba mycket med bildbehandling. Jag kommer också att prata en del kring arbetsflöde samt lite strategier kring bildredigering.

Efter kursen kommer du att vara en mästare på följande:

  • Importera och organisera bilder
  • Kategorisera, filtrera och söka efter bilder
  • Bildbehandling i Lightroom
  • Göra globala och lokala justeringar på dina bilder

Vad ingår i kursen?

Bortsett från själva kursen så ingår även 50% rabatt på mina Framkalla Presets (ord. pris 499 kr) samt 50% rabatt på min interaktiva bok “En bild blir till, det perfekta arbetsflödet för Lightroom och Photoshop” (ord. pris 99 kr).

Att ta med sig

Ta med en dator med Lightroom installerat. Har du inte Lightroom idag kan en gratisversion laddas ner här.

I kursen ingår övningsbilder men ta gärna med egna om du vill.

Kursinformation

Anmälan

För anmälan gå till fotodagarna.se.

Pin It on Pinterest

Share This
Om SSL-certifikat