Den 11 och 12 november hittar du mig på fotomässan i Stockholm. Jag kommer att hålla tre föreläsningar under de två dagarna. Se tider lite längre ner.

Har du möjlighet så sväng förbi Moderskeppets monter och säg hej!

Arbetsflöde i Lightroom?

Du älskar att fotografera och bildbehandla. Men är mindre förtjust i ditt arbetsflöde. Alltså vägen dina bilder tar från minneskortet hela vägen till bloggen, fotoboken eller till kunden. Många upplever att de aldrig får något riktigt flow.

Arbetsflödet är något vi måste hantera och något som bör gå så smidigt som möjligt.

I det här seminariett visar Peter dig hur du på ett enkelt och strukturerat sätt jobbar med dina bilder i Lightroom. Du får tips om hur du effektivt importerar, katalogiserar och väljer ut de bilder som är bra nog att arbeta vidare med. Du får också lära dig hur du sparar dina inställningar för att spara tid nästa gång.

2016-11-11 10:30 – 11:00, Scen 1

2016-11-12 13:00 – 13:30, Scen 1

Lyft fram vardagens porträtt

Lightroom är ett lysande verktyg för bildbehandling av porträtt. Mycket går att göra utan att blanda in stora Photoshop. Bröllopsfotografen och Lightroomexpterten Peter Györffy lär ut några av sina bästa Lightroomrecept- prefekta för dig som snabbt vill lyfta porträtt tagna i vanligt vardagsljus. .

Du får bland annat lära dig att förstärka motiv, detaljer och arbeta med bakgrunden. Allt för att porträttet och den du har fotograferat ska skina. Det Tekniker som verkligen lyfter fram det bästa i dina bilder och den du fotograferat.

2016-11-11 16:30 – 17:00, Scen 1

Pin It on Pinterest

Share This
Om SSL-certifikat