Cookie- och integritetspolicy

På denna sida hittar du information om hur och varför vi lagrar persondata. PJ Media (Györffy Foto), org.nr: 740721-3953, följer gällande lagstiftning i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation).

Vad är en cookie?

En cookie är en textfil som lagras i din webbläsare när du besöker gyorffyfoto.se och andra webbplatser på internet. Det gör att din enhet och webbläsare kan kännas igen vid nästa besök på webbplatsen. Ingen personlig information sparas i våra cookies.

Varför använder ni cookies?

Vi använder cookies för att bla. spara inloggningsuppgifter för medlemmar på gyorffyfoto.se.

Hur undviker jag cookies?

Du kan blockera och radera befintliga cookies i din webbläsare. Hur man gör detta varierar mellan olika webbläsare. Tänk på att att användarupplevelsen kan påverkas om du väljer att blockera cookies. Om du blockerar cookies kan vissa sidor och funktioner sluta att fungerar för dig som användare.

Använder ni cookies från tredje part?

Györffy Foto använder en rad tjänster från tredje part på vår webbplats som exempelvis Google, Stripe och Facebook. I vissa fall använder dessa tjänster cookies. Du kan välja att blockera cookies från tredje part i din webbläsare. Hur du gör detta kan variera mellan webbläsare.

Cookies används av tredje part för att samla in information om din internetanvändning. De kan sedan användas i analys- och marknadsföringssyften. Györffy Foto använder inte cookies i marknadsföringssyfte. Györffy Foto använder sig även av cookies från tredje part för att bland annat länka till de sociala medier som gör det möjligt att “gilla” och “dela” innehåll. Cookies från tredje part ligger bortom vår kontroll och det är du som är ägare av din internetanvändning.

Vilken information och personuppgifter samlar ni in?

För att vi ska kunna ta emot och leverera din beställning registrerar du personuppgifter. I och med att du lägger en beställning – exempelvis genom att bli medlem – samtycker du till att vi lagrar dessa. Du kan hitta den mesta informationen vi lagrar via Mina sidor.

Namn
Mailadress
Telefonnummer
Adress
Orderhistorik
Webadress

Vi samlar inte in känslig personlig information om exempelvis politiska åsikter, sexualitet och etnicitet.

Lagrar ni personnummer och betalningsinformation?

Vi spara inga personnummer eller kreditkortsinformation. All trafik är SSL-krypterat.

Vad används mina uppgifter till?

Dina uppgifter används för att kunna leverera de produkterna som du beställt. Vi kan använda dina personuppgifter i vår egna marknadsföringssyften som nyhetsbrev m.m. om du har samtyckt till detta vid registrering av ett Crimson-konto. Du kan alltid avböja från att mottaga eventuell reklam och nyhetsbrev. Personlig information förmedlas aldrig till tredje part i marknadsföringssyfte om du inte samtyckt.

Hur länge och var sparar ni mina personuppgifter?

Lagring av personuppgifter ska enligt gällande lagstiftning vara ändamålsenlig. Vi sparar inte dina personuppgifter längre än vad som behövs. Personlig information raderas eller anonymiseras när vårt syfte för lagringen av informationen upphör.

Hur skyddar ni mina personuppgifter?

Vi lagrar dina personuppgifter på servrar i Sverige – binero.se.

På grund av den ständiga tekniska utvecklingen är det ibland nödvändigt att ändra vår behandlingen av personuppgifter. Vi förbehåller oss rätten att ändra vår integritetspolicy. Vid ändring noteras datumet på botten av denna sidan.

Vem kontaktar jag rörande min persondata?

I enlighet med GDPR har du rätt att få ut all information vi har kring din person, kostnadsfritt en gång per år. Du har även rätt att invända mot lagringen och få den borttagen, om detta inte strider mot annan lagstiftning. Kontakta oss om du vill få tillgång till den registrerade informationen vi har på din person.

Maila via peter@gyorffyfoto.se.

Du har rätt att kontakta Datainspektionen om du har klagomål kring vår hantering av personuppgifter.

Sidan uppdaterad 2018-05-24.

Pin It on Pinterest

Share This
Om SSL-certifikat