Györffy Foto Premium

Äntligen är Györffy Foto premium lanserat!!

Premium-filmer, workshops, föreläsningar, presets...

Bli medlem redan idag!

Content aware scale. Denna hypade funktion som kom i Photoshop CS5. Jag vet inte hur det är för dig men i min lilla värld så försvann content aware scale och även content aware fill till viss del under en tid så jag tänkte väcka den till liv igen.

Jag kan inte låta bli att bli lite imponerad. Använder du den idag i ditt bildskapande? Berätta gärna. Hade varit coolt att se hur många som använder funktionen. Jag kommer helt klart att börja använda den mer. Kommer nämligen på mig själv med att hålla kvar vid en del äldre metoder… Inte bra.

Släng en kommentar och säg vad du tycker. Gillar du videon så ge den gärna en tumme upp! Tack!

Fler klipp på Youtube

Här på Györffy Foto.se ser du bara en lite del av alla filmer jag har spelat in. På Youtube finns fler än 100 filmer om bildredigering och fototips. I skrivandets stund har jag nästan 1200 prenumeranter. Prenumerera även du!

Pin It on Pinterest

Share This
Om SSL-certifikat